Vilka är Novatak AB

Vi är de professionella entusiasterna som i dialog med våra kunder ser till att hitta den optimala lösningen – för ett bestående resultat och ett långvarigt samarbete. Vi är ett företag som engagerar oss till 100 % i våra kunder och utvecklar innovativa och funktionella produkter i takt med aktuella trender.

Alla kunder, stora som små, får samma goda service och hjälp att optimera sitt arbete med de bästa produkterna.

Vi är ett litet företag som har satsat på att knyta till oss den bästa personalen i branschen. Vi tror på kvalitet före kvantitet och lämnar inte ett jobb förrän ni som kund är helt nöjda. Vi erbjuder alltid en kostnadsfri besiktning.

Vi utför även tvätt av fasader, marksten, båtar och altaner!

Frågor och svar

Hur är det med säkerheten?
Med utbildning som såväl säkerhet håller vi högsta nivå på genomförda arbeten. Allt för att ni ska känna er trygga.
Är ni försäkrade?
Självklart! Alla som arbetar på Novatak AB (både våra anställda och företaget) har försäkringar som täcker eventuella skador som kan dyka upp.
Använder ni miljövänliga produkter?
Alla våra produkter är 100% vattenbaserade och klassas som miljövänliga. Tillsammans gör vi skillnad.

Vi är de professionella entusiasterna som i dialog med våra kunder ser till att hitta den optimala lösningen – för ett bestående resultat och ett långvarigt samarbete.

Vi är ett företag som engagerar oss till 100 % i våra kunder och utvecklar innovativa och funktionella produkter i takt med aktuella trender.

Alla kunder, stora som små, får samma goda service och hjälp att optimera sitt arbete med de bästa produkterna.

Vi är ett litet företag som har satsat på att knyta till oss den bästa personalen i branschen. Vi tror på kvalitet före kvantitet och lämnar inte ett jobb förrän ni som kund är helt nöjda. Vi erbjuder alltid en kostnadsfri besiktning.

Kontoret

Willéngatan 63

692 38 Kumla

}

Öppettider

Mån-Fre: 9:00 - 17:00
Lör-Sön: Stängt

v

Telefon eller mail

info@novatak.se
019-25 22 02

Kontakta oss